divendres, 29 de juny del 2012

A per l'èxit!

El Sona 9 del 2012 avança amb bon peu, assolint récords i grans fites. Tots els grups que s'hi volien presentar ja ho han fet i ara toca criticar, elogiar, verificar un veredicte que donarà pas a la següent fase del concurs.
A la mitjanit del 31 de Maig, en teoria, es tancaven les inscripcions per el concurs d'enguany. La repercussió mediàtica va fer canviar les bases perquè s'amplies el límit per inscriure's. Assolint xifres històriques per l'organització, al 4 de Juny es tencaven inscripcions amb una xifra de 201 grups. És tota una motivació per l'organització, ja que per diverses raons, com l'èxit imminent de grups emergents del Sona 9, com Manel o Els Amics De Les Arts o els reconeixements que reben els guanyadors, simplement veien l'esforç, ganes i treball que hi posa tota la directiva del concurs, fa pensar: La música catalana té molt bon futur! Ja passada la primera fase amb aquestes excel·lents xifres, els grups van presentar les seves propostes musicals i ara s'enfronten als jurats professionals i als jurats populars. Dit això a esperar, a esperar les votacions i sobretot el veredicte que sortirà a la llum al 8 de Juliol. Qui sortirà? Tot un misteri!
En conclusió, encara és molt verd i hem de deixar que maduri per començar a veure les sensacions del any. Encara hem d'esperar uns dies per poder gaudir dels grups, que sembla, que destaquen de la resta. Tot i això si algú no pot esperar: http://www.enderrock.cat/sona9/grups, aquí pot escoltar tots les grups i fer la seva pròpia tria, t'hi apuntes? Vinga, va que això avança!


1 comentari: